doctor-dermatolog.ro marire buze

Tehnica de marire buze

Marirea buzelor reprezinta o procedura dermato-cosmetica mult solicitata in ultimii ani.

Cea mai utilizata metoda de augmentare buze se bazeaza pe injectarea de acid hialuronic, care este o substanta prezenta in mod natural in buze. Aceasta este varianta ideala daca va doriti buze mai pline, mai senzuale si care sa aiba in continuare un aspect natural.

Apelati pentru prima data la marire de buze?

Daca ati luat pentru prima data aceasta hotarare, consultarea unui medic dermatolog specializat in acest tip de interventie va poate clarifica asteptarile in privinta rezultatelor, a duratei efectelor (buzele raman marite 4-6 luni, in unele cazuri chiar 9 luni) si, de asemenea, va poate clarifica orice alte nelamuriri legate de marirea buzelor.

Procedura de marire a buzelor nu este o operatiune dureroasa pentru ca se face cu anestezie locala, ceea ce asigura un confort necesar pentru pacient.

In aceiasi sedinta in care se realizeaza re-modelarea pentru buze si li se aduce un plus de volum, se poate opta si pentru ridicarea colturilor gurii, obtinand astfel un aspect deosebit de placut al acestei zone.

Imediat dupa finalizarea interventiei, aveti deja buze mai frumoase, mai mari, mai senzuale!

Pentru reusita procedurii de marire buze

Reactiile obisnuite legate de intepaturi pot fi reduse prin aplicarea de gheata dupa interventie, prin evitarea aspirinei si a medicamentelor inrudite si prin amanarea implantului de buze dupa perioada menstruala (care favorizeaza echimozele, adica vanataile). De subliniat ca roseata, durerea, umflaturile si vanataile care pot sa apara sunt rare si dispar spontan in cateva ore sau zile.

Pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor, trebuie prevenite eruptiile de herpes la buze, iar in cazul in care acestea au aparut, se amana operatiunea de marire de buze, pana la rezolvarea episodului de herpes.

O alta masura necesara dupa interventie este legata de evitarea presiunilor si suctiunilor in zona, amanarea sarutarilor si a vizitei la stomatolog la cel putin o saptamana de la operatiunea de marire de buze. De asemenea, nici sauna, solarul sau orice activitati care presupun temperaturi extreme nu sunt recomandate in prima saptamana de la implantul de buze.

Daca doriti buze mai senzuale, mai conturate, va puteti programa la cabinetul de dermatologie si dermato-cosmetica doctor Raluca Iliescu din incinta Policlinicii Titan, sector 3, Bucuresti (bulevardul Nicolae Grigorescu nr. 41), sau la Cabinetul Central din strada Caragea Voda nr. 2, sector 1, Bucuresti (programari la telefon 0764142120).